уеб достъпен сайт български език английски език

Водещи новини


    Начало » Новини » „Закуска в Тифани“ за млади учени, докторанти и постдокторанти на ПУ „Паисий Хилендарски“

„Закуска в Тифани“ за млади учени, докторанти и постдокторанти на ПУ „Паисий Хилендарски“

На 17 октомври Университетският център за млади учени, докторанти и постдокторанти Academia Iuventutis към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ покани своите колеги в Драматичен театър – Пловдив на предпремиерата на постановката „Закуска в Тифани“.

Голямата зала на театъра се изпълни с гости от всички факултети на Пловдивския университет –  млади учени, докторанти и постдокторанти, специално отличени от лекторите и научните им ръководители, представители на деканатите и на ректорското ръководство.

Спектакълът, останал верен на класическия роман на Труман Капоти, очарова всички с високото майсторство на актьорите и с великолепната режисура на Д. Добрева, която провокира въображението на зрителите. И нищо чудно, че на коктейла след постановката, с чаша вино в ръка, всеки развълнувано бързаше да сподели с останалите своята емоция от преживяното.

Academia Iuventutis изказва сърдечни благодарности на директора на Драматичен театър – Пловдив, г-н Кръстьо Кръстев, за предоставената възможност!

Одобрил: Веселина Балтова; Последна промяна на 2020-10-22 10:04:20
ПУ лого

ПУ "Паисий Хилендарски"

Ректорат, ул. "Цар Асен" 24

Централа: 032/261 261

Телефакс: 032/628 390

Технически проблеми: 032/261 305

БУЛСТАТ: 000455457

Перимед

Перимед лого
2020 © Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Университетски информационен център, webmaster@uni-plovdiv.bg
скрол