уеб достъпен сайт български език английски език

Водещи новини


  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Годишна конференция на Българската аутсорсинг асоциация

Годишна конференция на Българската аутсорсинг асоциация

Покана за участие в годишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация

 

Най-значимият за компаниите в областта на аутсорсинга и високите технологии форум за годината в България ще се състои на 8 юни 2018 година в INTERNATIONAL Hotel & Casino, Златни пясъци. Съорганизатор е община Варна.

Очакваме на конференцията да се събере елитът на индустрията, за да обсъди горещи теми като: „Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията? Какви са възможните сценарии за развитие на BPO индустрията? Дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера. Как да моделираме управлението на таланти, за да бъдем успешни? Какви биха били ефектите от дигиталната трансформация върху икономиката, образованието и чуждите инвестиции?“

В търсене на отговори на тези въпроси Българската аутсорсинг асоциация става домакин на най-важната годишна среща на лидерите в сектора. Тя събира водещи топ мениджъри и собственици на компании, които обсъждат в дълбочина предизвикателствата пред индустрията, обменят опит и визии, чертаят стратегии за развитие.

Основен лектор на конференцията ще бъде Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан „скитащия проповедник на Интернет“. Автор на бестселъри, журналист, колумнист във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен лектор и модератор на технологични форуми по целия свят. В последната си книга "Digital Transformation" той описва ефекта от дигитализацията на икономиката и призовава компаниите да ускорят своята трансформация, за да бъдат истински успешни.

За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката.

За студенти от висшите учебни заведения, членове на Българската аутсорсинг асоциация (какъвто е и ПУ „Паисий Хилендарски“), е отделена квота от безплатни пропуски. Те ще бъдат заемани по реда на заявката. Първите 50 кандидати ще имат шанса да присъстват на конференцията. Заявките се подават на info@outsourcinginbg.com. Темата на писмото трябва да е STUDENT, a в писмото трябва да се съдържат следните данни: Име и фамилия на кандидата, ВУЗ, курс, населено място.

 

Повече информация за събитието: http://sourcingexcellenceconference.com/

Одобрил: проф. д-р Х. Крушков; Последна промяна на 2018-05-17 11:29:29
ПУ лого

ПУ "Паисий Хилендарски"

Ректорат, ул. "Цар Асен" 24

Централа: 032/261 261

Технически проблеми (български оператори): 0 700 20 008

Технически проблеми (чуждестранни оператори): +359 882 282 252

БУЛСТАТ: 000455457

PIC: 999848259

2020 - 2024 © Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Университетски информационен център, webmaster@uni-plovdiv.bg
скрол