web accessibility bulgarian flag english flag
Начало » Университетът » Почивни бази » Университетска творческа база - Пампорово

Университетска творческа база - Пампорово

УТБ „Паисий Хилендарски“ – Пампорово, (Nice hotel Pamporovo) работи през цялата година и има възможности да осъществи вашата пълноценна почивка сред красивата природа. Комфортът се допълва от вежливото обслужване, разнообразната ценителска кухня и природни забележителности в региона. Можете да направите своята индивидуална/групова почивка или тържество.

Университетската творческа база предлага на своите гости настаняване в просторни двойни стаи, апартаменти и студия. Всички помещения са с тераси и уникална гледка към връх „Снежанка“ и телевизионната кула. Стаите са обзаведени стилно и предлагат кабелна телевизия, хладилник, собствен санитарен възел с душ кабина, безплатно ползване на WiFi интернет. Двойните стаи и студията са с възможност за ползване на допълнително легло – разтегателен фотьойл. Апартаментите се състоят от спалня и хол, с възможност за настаняване до 4 човека.

В менюто на ресторанта се набляга на разнообразието на европейската кухня, на специални ястия, биопродукти и екзотични десерти, приготвени от опитни кулинари с творческо отношение към храната.

Специална селекция наши и чужди вина съчетава виртуозно вкусове и аромати.

Предлага се организиране на BQ в живописна местност в района.

Мястото е подходящо за семинари, тийм билдинг, лагери, семейни тържества.

На разположение е конферентна зала.

Има възможност за организиране на мероприятия до 60 човека. При по-големи заявки – до 120 човека – се ползва и другият съседен еднотипен хотел.

Родопското гостоприемство и дружелюбната атмосфера са гаранция да реализирате успешно творческата си почивка и да се почувствате спокойни и удовлетворени от вашия избор.

 

Специални оферти:

Фирмени тържества 2019/2020

Зима - рецепция 2019/2020

Зима - пакети 2019/2020

 

 

 

 

 

телефони за контакт и резервации: 0888999557 и 030958020    

Електронен адрес:   nicehotelbg@gmail.com; Сайт: www.nicehotel.bg

 

 

Снимки


Зима 2012 г.


Лято 2011 г.


Хотела

 

 

 
Последна промяна на 09 Януари 2020

Подстраници