уеб достъпен сайт български език английски език
  1. Начало
  2. »
  3. Събития
  4. »
  5. Лекция на тема “Лидер в презентирането – мисия възможна”

Лекция на тема “Лидер в презентирането – мисия възможна”

На 21.03 от 17:30ч. в 7-ма аудитория, Ректорат на ПУ „Паисий Хилендарски“, ще се проведе третото събитие от планирания цикъл от лекции на успешни предприемачи на платформата Start-up Academy Сезон 2.

Гост-лектор ще бъде Християн Стойлков. Невероятният специалист в областта на презентирането ще разкрие тайната как всеки може да се превърне в лидер в презентирането. Ще сподели кои са необходимите стъпки към създаването на впечатляващи презентации. Ще представи пред аудиторията и различни техники, които работят безотказно.

Присъстващите на лекцията ще имат възможност да се запознаят и с първата му книга - ,,Лидер в презентациите", която е истински наръчник в областта.

Християн е един от топ специалистите в областта на презентирането в България и основател на Presentation Leader – компания, фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за своите клиенти.

Той поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една качествена презентация – планиране, структуриране и представяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, в която обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти. Неговите клиенти са успешни компании от 6 континента.


Start-up Academy е платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект. След успеха на "Най-добър старт-ъп проект на ПУ" през 2022г., организаторите стартират второ издание на конкурса през 2023 година, с което дават възможност на преподаватели, студенти и докторанти от университета да представят своята иновативна идея и да разработят старт-ъп проект, като по този начин получат признание и печелят от своите разработки. Програмата на форума включва разнообразни мероприятия, насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели. Планираните събития ще продължат до 5 ноември 2023г. Конкурсът се провежда под патронажа на Ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ – проф. д-р Румен Младенов.

Повече информация за форума можете да намерите на следния линк: https://startup.uni-plovdiv.bg/

 

Валидност до: 2023-03-22; Последна промяна на 2023-03-17 14:52:57
ПУ лого

ПУ "Паисий Хилендарски"

Ректорат, ул. "Цар Асен" 24

Централа: 032/261 261

Технически проблеми (български оператори): 0 700 20 008

Технически проблеми (чуждестранни оператори): +359 882 282 252

БУЛСТАТ: 000455457

PIC: 999848259

2020 - 2023 © Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Университетски информационен център, webmaster@uni-plovdiv.bg
скрол