уеб достъпен сайт български език английски език
    Начало » Събития » Бързи интервюта за работа в Пловдив

Бързи интервюта за работа в Пловдив

 

Бързи интервюта за работа в Пловдив

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в Пловдив на 24 октомври от 10:00 до 14:00 ч. в Gigertale bar. Форматът е подходящ за магистри, докторанти, студенти в 4-ти курс и хора с опит. Кандидатите ще могат да се срещнат лично за по 3 минути с от 5 до 10 фирми, предлагащи работни позиции за хора, владеещи чужди езици, финансисти, маркетинг, продажби и др.

 

 

Организаторите на най-голямото експо за квалифицирани кадри Career Show разшириха кариерните събития като излязоха извън столицата. Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция - те трябва да отговарят на поне 2 от следните 3 критерии:

 

  • Минимум 2 години професионален опит

  • Отлично владеене на поне 1 чужд език

  • Минимум завършен бакалавър

Опитът ни показва, че този формат е много интересен и ефективен, защото спестява много време и дава добри резултати. Кандидатите успяват само за час и половина да се срещнат с 10 фирми за лични интервюта и да се върнат към дневните си задължения. Компаниите от своя страна се срещат с десетки преселектирани специалисти. Това е чудесна възможност за развитие, която свързва квалифицирани кадри с топ работодатели.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Всички фирми-участници и повече за Speed Interviews може да бъде видяно на официалния сайт на събитието тук: https://careershow.bg/speedinterviews/

 

 

Одобрил: Веселина Балтова - експерт реклама; Последна промяна на 2019-10-23 09:16:28
ПУ лого

ПУ "Паисий Хилендарски"

Ректорат, ул. "Цар Асен" 24

Централа: 032/261 261

Телефакс: 032/628 390

Технически проблеми: 032/261 305

БУЛСТАТ: 000455457

Перимед

Перимед лого
2020 © Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Университетски информационен център, webmaster@uni-plovdiv.bg
скрол