уеб достъпен сайт български език английски език
    Начало » Събития » ИТ Олимпиада в Пловдив

ИТ Олимпиада в Пловдив

ИТ Олимпиада в Пловдив на 27 май дава възможност за започване на работа в технологична компания

ИТ Олимпиада за студенти и младежи с познания в областите .NET и QA ще се проведе на 27 май в парк-хотел „Санкт Петербург“. Събитието ще даде възможност на участниците да покажат своите знания и умения и да се състезават за множество различни награди: лаптоп, таблет, smart watch и предложение за работа.

За да участват в олимпиадата, младежите е необходимо да са завършили или скоро да завършват университетските специалности „Телекомуникации“, „Компютърни системи и технологии“ или близки до тях, да имат интереси и познания в областта на .NET технологиите и QA, както и да владеят английски на добро ниво.

По време на самата олимпиада, участниците ще получат задачи, които ще трябва да решат изцяло самостоятелно, без ползване на външни източници, на съвет или информация. За целта те ще разполагат с 90 минути за работа.

Най-добрите участници ще бъдат поканени на разговор с представители на Televic и Demasys, за да обсъдят отворените позиции в компанията. Петимата олимпийци, представили се най-убедително по време на тези разговори, ще получат предложение за работа.

За да се запишете за участие в ИТ Олимпиадата на Televic и Demasys, е необходимо да се регистрирате на сайта на събитието: http://it-olympics.bg/.

 

Телевик България е част от белгийската Телевик Груп. Основната дейност на фирмата е производство на високотехнологична електроника в три сфери: здравеопазване, телеконферентни и железопътни системи. Продуктите с марка Телевик се радват на огромен успех по целия свят и са синоним на качество и ефективност. Постоянният стремеж за иновации и висококвалифицираният персонал на фирмата я превръщат в лидер в своята област.

Демасис е софтуерна компания, която разработва доказано комплексни софтуерни решения за здравеопазването и железопътната индустрия. Основна цел на компанията е да предоставя услуги, които ще донесат ползи на клиентите им и ще повишат ефективността им. Използвайки последните технологии на пазара, Демасис отварят нови възможности за клиентите си - Televic!

 

Одобрил: Андреяна Катушева - административен секретар на УЦКР; Последна промяна на 2016-05-31 16:47:12
ПУ лого

ПУ "Паисий Хилендарски"

Ректорат, ул. "Цар Асен" 24

Централа: 032/261 261

Телефакс: 032/628 390

Технически проблеми: 032/261 305

БУЛСТАТ: 000455457

Перимед

Перимед лого
2020 © Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Университетски информационен център, webmaster@uni-plovdiv.bg
скрол