уеб достъпен сайт български език английски език

Водещи новини


  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Компания за международни конгреси предлага стажантска програма

Компания за международни конгреси предлага стажантска програма

Eдна от водещите компании в сферата на събитийния мениджмънт в България, "Компания за международни конгреси ООД" – гр. София, предлага на младите студенти възможност за развитие и поле за изява.


Организатор на събития и конференции

Ролята на организатора на събтия е динамична и винаги е съпътствана от екипна работа. Събитийният организатор трябва да има широк диапазон от възможности, някои от които: комуникационни и организаторски умения, усет към детайлите. Да са подготвени да работят под напрежение, осигурявайки гладко и успешно протичане на всяко събитие.

 

Задължения:

• Участие в подготовката и разработването на всеки един етап при реализацията на дадено събитие, следвайки внимателно визията на клиента.

• Да притежава аналитични умения, чрез които да синтезира и обработва данни от различни източници, подчинявайки ги на основния план.

• Участие в създаването и изпълнението на детайлен план за работа за всяко събитие.

• Поддържане на постоянна и навременна комуникация с различни участници, партньори и подизпълнители – координация на организационните процеси.


Изисквания:

• Текущо изучаване на една от следните специалности: Туризъм, Връзки с обществеността, Реклама, Маркетинг, Икономика

• Отлично владеене на български и английски езици

• Висока компютърна грамотност, включително „MS Office“ (Word, Excell, PowerPoint). Умения за работа с „Prezi“, „Adobe Photoshop“, „Illustrator“ или друга графична или презентационна програма ще се считат за предимство.

• Умерен, тактичен и спокоен човек с желание и усет за работа както в сплотен колектив, така и с различни клиенти.

• Активен, организиран и концентриран човек, готов да работи под напрежение и в кратки срокове, подготвен за работа в постоянно променяща се индустрия, гонейки професионално развитие.


Ако проявявате интерес към обявената стажантска програма, моля, изпратете автобиография тип „Europass” със снимка и кракто мотивационно писмо на: etoneva@cic.bg

Одобрил: Веселина Балтова; Валидност до: 2020-02-29; Последна промяна на 2020-02-11 15:54:02
ПУ лого

ПУ "Паисий Хилендарски"

Ректорат, ул. "Цар Асен" 24

Централа: 032/261 261

Технически проблеми (български оператори): 0 700 20 008

Технически проблеми (чуждестранни оператори): +359 882 282 252

БУЛСТАТ: 000455457

PIC: 999848259

2020 - 2024 © Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", Университетски информационен център, webmaster@uni-plovdiv.bg
скрол